4 Eylül 2013 Çarşamba

ilan Ver



Bundan 20 yıl öncesinde internetin bu halde olacağını söylesek, kimse inanmazdı. O dönemlerde çevirmeli ağların geçerli olduğu ve internetin temelini oluşturduğu bir dönemde yaşandığı için insanların bu duruma inanmamaları son derece normal bir tavırdı. Ancak, internet dünyasının günümüze kadar gelmesi ve bu denli gelişmesi herkes için bir cesaret oldu. Günümüzde internet teknolojileri çok farklı amaçlar için kullanılmakta. Bu amaçlar içerisinde oyunlar, reklamlar, müzik ve film gibi pek çok amaç bulunmaktadır. Ancak, zevk için interneti kullananların olmasının yanında interneti ticari amaçlar uğruna kullananların sayısı a çok ciddidir. İnternet dünyasının ticari amaçla kullanılmasının temelinde reklamlar vardır. İnsanların ürünlerini yada firmalarını insanlara daha çok insana ulaştırma isteklerinin sebep olduğu interneti ticari amaçlarla kullanma istekleri bugüne kadar olumu pek çok sonuç vermiştir. Düşününce günlük hayatta ürünlerinizi internet üzerindeki kadar insana ulaştırmanız bırakın imkansız olmasını yarısına kadar bile ulaşmanız imkansızdır. Ülkemizin şehirlerinin ortalama nüfuzlarınızın 800 bin kişi olduğunu düşünürsek, bu söylediğimizin ne kadar doğru olduğunu anlamak mümkündür.
İnternet dünyasından insanlara firma yada ürünlerinizi pazarlamanın en uygun yollarından bir tanesi, alışveriş siteleri veya ilan sitelerini kullanmaktır. Günümüzde insanların en fazla kullandığı sitelerin başında gelen bu uygulamalardan ürünlerinizi, hizmetlerini veya firmanızı doğru bir şekilde tanıtabilmeniz mümkündür. Ancak iki sitenin işleyiş tarzları çok farklıdır. Alışveriş sitelerinde daha çok küçük maddiyattaki ürünler satılırken, insanlarla yüz yüze görüşerek büyük ürünlerini satmak isteyen kişiler ilan sitelerini kullanmaktadır. Büyük ürünlere otolar, emlak gibi gayrimenkuller örnek olarak verilebilmektedir.
ilan ver bu siteler arasında en bilinenlerden bir tanesidir. ilan ver üzerinde bulunan 4 ana kategoriden seçeceğiniz herhangi birisine ilanlarınızı koyabilirsiniz. Bu ana kategoriler; Oto ilanları, Emlak İlanları, Hizmet Pazarlama ve aranıyor- satılıyor kategorileridir. Bu 4 ana kategorinin altında onlarca da alt kategori bulunmaktadır. Size en uygun olan kategoriye ürününüzü ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bu işlemler için sizden hiçbir ücret alınmayacak ve ilanlarınızı binlerce kişiye ulaştırma imkanına kavuşacaksınız. Eğer sizin de bir ilanınız varsa http://www.ilanverdik.com/ a gelin ve ilanınızı yayınlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder